Nl
Ru
De
Fr
EN
RO
ยป
Solutii

Solutii Spalatorii Industriale - Spalatorii Operate cu Monede LAVAMAC

Gama larga de echipamente pentru curatatorii si spalatorii ne ofera osibilitatea de a oferii solutii complete pentru diferite segmente de piata. Dintre clientii ce cauta echipamente de inalta calitate, sau segmentele de piata, se distig urmatoarele:
 
» Spalatorii care functioneaza cu monede (spalatorii)
» Blocuri de apartamente 
» Curatatorii ecologice
» Servicii de curatatorie (spitale, hoteluri, cluburi sportive,restaurante, etc.)
» Spalatorii industriale
» Spalatorii medicale
» Spalatorii de pe vapoare (cargouri si vase de croaziera)
» Firme de curatenie
» etc.
 
In continutul acestei pagini veti vedea diversitatea clientilor ce provin din diverse industri, interesati de aceste tipuri de utilaje.
 
Daca sunteti interesat de produsele noastre - consultati oferta de utilaje aici sau nu ezitati sa ne contactati agentii de vanzari.
sanatate

Ingrijirea sanatatii

Daca doriti sa spalati si sa igienizati lenjerii la standarde inalte si in conformitate cu regulamentele specifice, sunteti in locul potrivit.
mai mult...
 
ind

Spalatorii industriale

Lavamac ofera o gama larga de echipamente industriale pentru 
spalatorii industriale ce pot indeplini diverse cerinte si necesitati.
mai mult...
 
monede

Spalatorii operate cu monede

Daca sunteti in cautarea unor echipamente robuste, de incredere si profitabile, pentru spalatorii de tip self-service, operate cu monede, contactatine pentru a primi cele mai bune sfaturi pentru afacerea dumneavoastra.
mai mult...
 
hotel

Hoteluri si pensiuni

Daca doriti sa va construiti propria spalatorie in cadrul hotelului sau pensiuni dumneavoastra, sau sa va reinoiti echipamentele, echipa noastra va poate indruma in demersul dumneavoastra.
mai mult...
 
social

Sfere sociale

Daca rezolvati problema spalarii, uscari si finisarii lenjeriilor, echipamentelor de serviciu, fetelor de masa sau a hainelor chiriasilor dumneavostra - solutia este in produsele noastre.
mai mult...
 
cartier

Cartiere rezidentiale

Daca doriti sa oferiti un extra serviciu chiriasilor dumneavostra, prin oferirea unor spaltorii de tipul self-service, Lavamac detine cele mai bune echipamente pentru a va indeplini obiectivul.
mai mult...
 
lapte

Industria laptelui

Daca doriti sa spalati echipamentuele de lucru ale angajatiilor din industria laptelui, la cele mai inalte standarde de igiena, noi suntem partenerul potrivit.
mai mult...
 
textile

Industria textila

Daca doriti sa va spalati produsele, sa le impregnati cu diverse produse, sa le uscati sau sa le finisati - produsele noastre sunt ceea ce cautati.
mai mult...
 
electronica

Industria electronica

Daca doriti rezolvarea problemei spalarii si uscari echipamentelor de munca, sunteti in locul protrivit.
mai mult...
 
nuclear

Industria nucleara

Daca doriti spalarea echipamentelor contaminate ale angajatiilor care efectueaza opertii in zone radioactive, noi avem tehnologia necesara.
mai mult...
 
teatru

Teatru

Daca aveti nevoie sa spalati eficient si totodata cu grija costumele din teatrul dumneavoastra, echipamentele Lavamac si programele noastre de spalare sunt exact ce aveti nevoie.
mai mult...
 
sport

Cluburi sportive

Daca doriti sa rezolvati problema spalarii echipamentelor sportvilor dumneavostra, de la echipa principala pana la cea de juniori, noi putem fi partenerul dumneavoastra de zi cu zi.
mai mult...
 
pompieri

Brigazi de pompieri

Daca aveti nevoie sa spalati costumele pompierilor si sa le tatati cu sumbstante de impregnare impotriva calduri, echipamentele noastre va pot rezolva problemele.
mai mult...
 
salon

Saloane de infrumusetare

Daca doriti ajutor la spalarea si uscarea prosoapelor si suportilor pentru gat, pe care le folositi zilnic, produsele noastre sunt tot ce aveti nevoie.
mai mult...
 
aeriene

Companii aeriene

Daca doriti sa spalati produsele din material textil pe care le oferiti pasagerilor pe timpul zborului sau echipamentele angajatilor de la sol sau a echipajului, produsele noastre sunt raspunsul la nevoile dumneavoastra.
mai mult...
 
restaurant

Restaurantele

Daca doriti sa rezolvati problema spalarii cantitatilor mari de fete de masa, servetele, prosoape si uniforme, Lavamac este partenerul dumneaoastra de incredere.
mai mult...
 
pen

Penitenciare

Daca aveti nevoie de echipamente de incredere pentru spalatorie, usor de operat si robuste, produsele noastre vor raspunde asteptarilor dumneavoastra.
mai mult...
 
marina

Marina

Daca doriti utilaje proiectate special pentru spalatoriile de pe vapoare, nu ezitati sa ne contactati.
mai mult...
 
armata

Armata

Daca doriti spalarea lenjeriilor si uniformelor din unitatea dumneavoastra, noi suntem solutia pentru dumneavoastra.
mai mult...
 
wet cleaning

Sisteme Wet Cleaning

Daca doriti reducerea costurilor in curatatoria dumneavoastra, sau daca doriti sa oferiti clientilor o alternativa ecologica la sistemul Dry Cleaning, noi va putem ajuta.
mai mult...
 
auto

Service auto

Daca doriti sa spalati uniformele angajatilor sau husele banchetelor, contactati-ne pentru cele mai bune sfaturi.
mai mult...
 
camping

Camping-uri

Daca doriti sa oferiti un serviciu nou oaspetilor dumneavoastra sau daca doriti sa inlocuiti echipamentele vechi, noi suntem solutia pentru problema dumneavoastra.
mai mult...
 
curatenie

Firme de curatenie

Daca doriti masini de spalat pentru curatarea mopurilor, rezitente si usor de operat, noi avem solutia pentru dumneavoastra.
mai mult...
 
gradinite

Gradinite

Daca doriti sa rezolvati problema salarii, uscarii si finisarii lenjeriilor de pat, uiformeleor de munca sau a hainelor copiilor, noi va putem oferii solutia optima.
mai mult...