Nl
Ru
De
Fr
EN
RO
ยป
Companie

Companie Lavamac - Echipamente de Finisat pentru Spalatorii si Curatatorii - Furnizor Spalatorii Profesionale - Spalatorii Industriale

10 motive pentru a alege Lavamac

1. Gama larga de utilaje
2. Robuste si cu durate lungi de viata
3. Asiguram service
4. Certificare ISO 9001
5. Constructie masiva
6. Ecologice
7. Prezenta pe piata globala
8. Mentenanta usoara
9. Sisteme moderne de control
10. Operabile cu moneziToate utilajele sunt testate cu haine pentru a ne asigura ca toate produsele Lavamac indeplinesc toate standardele de inalta calitate.

Despre companie

In ultimii ani, Lavamac s-a pozitionat pe piata mondiala ca unul dintre cei mai mari producatori de utilaje de profil.
In decursul anilor, aceasta piata a cunoscut o evolutie semnificativa, din simpla vanzare a masinilor de spalat, a uscatoarelor si a echipamentelor de finisat, in oferirea se concepte si solutii complete.
Dispunand de o gama exstinsa de echipamente, Lavamac a profitat de tendintele pietei, putandu-ne considera creatori de tendinte in domeniul fabricarii de echipamente pentru spalatorii.

companie

 

Tehnologii

Multumita unei echipe de aproximativ 30 de ingineri, Lavamac este capabil sa dezvolte echipamentele, pe o baza activa si foarte flexibila. Acest lucru este posibil in urma unei strase legaturi cu clientii nostri.
Echipa noastra internationala de ingineri, lucreaza zi de zi la dezvoltare si inovare, ceea ce face ca echipamentele noastre fie mai usor de operat si mai prietenoase cu mediul inconjurator.
 
Aceste tehnologi pot fi regasite pe utilajele noastre:
easyfold easysoap graph
liqui opti pdry
pwash radax sensodry
sensospeed softwash supereco
xcontrol tracetech smarload