Nl
Ru
De
Fr
EN
RO
»
Noutati si articole » Alliance Laundry Systems anunta succesul Gulfood
Alliance Laundry Systems heralds Gulfood success ALS, lider mondial in sisteme si solutii pentru curatatorii, sustine ca succesul pe care la avut prezenta sa la Gulfood, in Dubai, confirma ca Orientul Mijlociu reprezinta o oportunitate tot mai mare pentru acest business.

                                                                                              
Alliance Laundry Systems, lider mondial in sisteme si solutii pentru curatatorii, sustine ca succesul pe care la avut prezenta sa la Gulfood, in Dubai, confirma ca Orientul Mijlociu reprezinta o oportunitate tot mai mare pentru acest business.

"Sistemele noastre sunt ideale pentru toate elementele sectorul hotelier si restaurante, și mai ales hoteluri, unde avem deja relații cu cele mai multe dintre cele mai importante branduri", spune John Bannister, Director de Vânzări Internaționale - Orientul Mijlociu si Africa.

"Au realizat avantajele semnificative ale competitivitatii sistemelor noastre, si investitiile continue in dezvoltarea de sisteme ce folosesc mai putina apa, mai putin energie si care sunt mai ecologice si mai de incredere si, prin urmare mai rentabile ca oricand."

Evenimente majore viitoare, inclusiv World Fair 2020 și Cupa Mondială de fotbal din 2022, au condus la o creștere semnificativă a construcție de hotel.

Alliance se bucură deja de un statut de furnizor preferat pentru multe dintre cele mai importante branduri, inclusiv Marriott, Hilton și Hyatt, și este în căutarea de a-si extinde în continuare aria sa. Cu un raport de anul trecut ( Raportul STR Global Construction Pipeline), ce estimeaza că 130 de noi hoteluri sunt programate pentru a deschide în Orientul Mijlociu și Africa numai în 2015, și sute altele în zonele petroliere, există o mulțime de oportunități.

Qatar, Emiratele Arabe Unite și Regatul Arabiei Saudite sunt pietele carora Alliance se adreseaza în prezent, pentru vânzari, prin intermediul unei rețele existente de distribuitori de calitate. Alliance nu vinde directe, și continua să investească pentru a sprijini distribuitorii sai cu o gamă nouă de produse și servicii în următorii doi ani, dar si in continuare. Kuwait este, de asemenea, văzută ca o oportunitate de dezvoltare în viitor.

Accentul nu este pus doar pe sectorul hotelier, ci și în alte domenii, cum ar fi spitale, instituții de îngrijire și școli. În cadrul Regatul Arabiei Saudite, de exemplu, există o investiție semnificativă în noi spitale, și o cerere clară pentru Masini de spalat cu barieră igienica, specialitate in care Alliance Laundry Systems nu numai ca ofera produse conforme cu cele mai stricte norme de igiena, dar ele ofera si cea mai mare capacitate raportata la suprafata amprentei masinii, in conditiile in care spatiul este de cele mai multe ori o prioritar.

Toate mașinile Alliance Laundry Systems împărtășesc un set comun de valori care constau in faptul ca acestea sunt compacte în design, robust în construcție, și ca ofera cele mai recente standarde de calitate, fiabilitate si inovatie, din sectorul spălătoriilor comerciale.

"Puterea și amploarea soluțiilor noastre pentru spalatorii comerciale sunt de neegalat", spune Christophe Sisternas Director de International Marketing, "și confirmă poziția noastra de numărul unu mondial, în măsură să ofere clienților noștri o soluție totală pe o singură platformă chiar și pe piețele cele mai dificile în care tehnologiile de specialitate și capabilități sunt necesare."

Alliance Laundry Systems a fost prezent la Gulfood pentru prima dată. A avut posibilitatea de a primi și conversa cu parteneri majori din întreaga regiune pe o croazieră nocturna pe râu, oferind directorilor executivi ALS o șansă să le mulțumesc partenerilor locali pentru sprijinul lor continuu și a discuta despre noi oportunitati de afaceri într-un mediu social.
Gulfood show